Italia voitti Englannin MM-kisoissa 2-1

Kaikkien mielestä se oli "erinomainen ottelu, joka pelattiin luokalla ja anteliaisuudella: eilen illalla Italia voitti Englannin 2-1 maailmancupin debyyttiottelussa". Manaus -stadionin korkeasta kosteudesta huolimatta paljon pelättiin, ja huolimatta Buffonin poissaolosta loukkaantuneena, Italia vei kotiin ensimmäisen erinomaisen tuloksen, ja Marchisio teki maalin 35 "minuutilla erinomaisella syöttöllä. Pirlo, loistava johtaja koko peli.

© web

Vain kahden minuutin kuluttua, 37 ", kylmä suihku saapui: Italia oli hämmentynyt hetkeksi ja englantilainen Sturridge teki maalin Rooney -syötöstä ja voitti maalivahtimme Sirigu. Peli jatkui ensimmäisen puoliajan loppupuolella, vain muutama välähdys ja Balotellin yritys, hän osoittaa ajoittain hylättynä vastapuoliskolla.

Katso myös

Lävistysnimet: vartalon koristamisen aakkoset

Tatuointi korvan taakse: uusi viettelevä ase?

Jatkaessa kokoonpano ei muutu. Ja se toimii, koska jo 50 -vuotiaana Candreva tarvitsee keskityksen maalin alle Balotellille, joka tekee helposti Italian toisen maalin. Sitten Italia tietysti aloittaa rennon ja ei kovin aggressiivisen pelin pitääkseen tuloksen, ja kaikki etenisi hiljaa, jos ei olisi vapaapotku, joka olisi uskottu Pirlolle, joka osuu poikittaispalkkiin, joka lähestyy kolmatta maalia, joka ei koskaan saavu. erinomainen 2-1, on aika kohdata Costa Rica perjantaina 20. kesäkuuta tuoreena uskomattomasta voitosta Uruguayn suosikkia vastaan, joka voitettiin 3-1.